Ohlédnutí za soutěží v bramborovém salátu

Dne 23. prosince,  v předvečer Štědrého dne, se opět občané naší obce setkali při konání již 3. ročníku Mistrovství Čakoviček v bramborovém salátu. Této soutěže se mohl zúčastnit každý občan a předvést své kuchařské umění. Že o tuto soutěžní show je zájem, dokazuje každoroční nárůst přinesených vzorků.

Letošního klání se zúčastnilo již 18 kuchařů a soutěžili i jednotliví členové rodin . Soutěž je vždy anonymní, porotci - všichni přítomní - hodnotili kvalitu a dle toho udělovali body ve formě fazolí. Majitel nejvíce nasbíraných bodů získal věcnou cenu a putovní salátovou mísu,  kde bude za letošní rok vyryto jeho jméno. Aby se porotcům dobře hodnotilo, bylo opět napečeno dostatečné množství miniřízečků. Na zahřátí byl připravený svařák a pro děti čaj.

WP_20161223_18_05_46_Pro

Letošní akci opět zorganizovali místními dobrovolníci,  patronem bylo obecní zastupitelstvo. Soutěž se konala v  prostorách vedle hasičské zbrojnice a pořadatele musíme pochválit za velmi zdařilou výzdobu.

DSC04931

Bylo příjemné se v dnešní uspěchané době chvíli zastavit, setkat se se sousedy u pohárku horkého svařáku a navzájem si popřát k přicházejícím vánočním svátkům a novému roku. Je milé, že se této akce zúčastnili i naši noví obyvatelé.

Všem moc děkujeme a budeme se těšit na další salátové klání 🙂

Pořadí:

1. místo: Martin Hoznour

2. místo: Jitka Landsingerová

3. místo: Jaruška Riantová

4. místo: Tomáš Kutěj

Moc děkujeme i ostatním soutěžícím: Aleš Macoun, Honza Fořt, Monika Ježková, Jirka Růžička, Eva Fořtová ml., Pavel Slaba, Vašek Landsinger, Lenka Rejšková, Lenka Stejskalová, Romana Kubíčková, Pepa Mašovský, Marcela Mohylová, Piknerovi, Jana Havrdová.

DSC04936  DSC04949

WP_20161223_18_06_43_Pro  WP_20161223_18_31_39_Pro

 


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.